In de kom van het prachtige Oosterhesselen nabij het Zuster Mohrpark, aan een autoluw hofje staat deze vrijstaande semibungalow met inpandige garage en vrijstaande houten tuinberging. 
De woning is is gebouwd in 1974 en staat op een mooie kavel van 675 m². In de directe woonomgeving staan hoofdzakelijk vrijstaande semibungalows en twee onder één kap woningen.

Oosterhesselen is een geliefde woonomgeving centraal tussen Hoogeveen en Emmen gelegen. Het dorp heeft diverse voorzieningen, denk hierbij aan winkels ten behoeve van de eerste levensbehoeften, sportaccommodaties, medisch centrum. Daarnaast heeft het dorp een basisschool en voortgezet onderwijs. En aan verenigingsleven is geen gebrek, er zijn vele verenigingen.
In de directe omgeving is veel natuurschoon, bijvoorbeeld Boswachterij Gees, een uniek natuurgebied waarin u heerlijk kunt onthaasten.

De bereikbaarheid van het dorp is uitstekend, middels de A 37 is de reistijd naar bijvoorbeeld Hoogeveen en Meppel resp. ca. 15 min. en 25 min. 
Het stadje Coevorden en de Emmen met haar regio functie liggen op fietsafstand.


Indeling; entree/hal, toilet, studeer-werkkamer, woonkamer met open haard, dichte kookkeuken voorzien van een L inbouwkeuken, bijkeuken, doorgang naar de ruime garage.

Verdieping: overloop, drie slaapkamers, stookruimte, doucheruimte, twee bergingen, inloopkast.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.