Specialist in het landelijke segment

Het NVM-kantoor van Bert Stadman is gespecialiseerd in het luxe en landelijke segment. Sinds 1996 bemiddelen we in de aankoop en verkoop van woonboerderijen, landhuizen en landelijk gelegen woningen. In Drenthe. U kunt zich voorstellen dat we in de loop der jaren talloze woningen verkocht hebben. Dat doen we met een enthousiast en deskundig team vanuit ons kantoor in Oosterhesselen. We werken met een beëdigd makelaar (RMT) en een kandidaat-makelaar (KRM).

Ervaring met de verkoop van woonboerderijen

Een vertrouwensband opbouwen met onze klanten. En de zaken zo helder mogelijk houden, dat is hoe we graag werken. Wilt u uw boerderij verkopen en zoekt u een ervaren makelaar met veel kennis van de regio? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Gedegen strategie bij de verkoop van uw woning

Wanneer wij uw woning in de verkoop nemen, bent u verzekerd van een krachtige presentatie van uw woning bij ons op kantoor en natuurlijk ook op het internet. Samen met u maken we een verkoopstrategie op maat en zorgen we ervoor dat uw woning de juiste aandacht krijgt. Wilt u daar wat meer over weten? U bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een eerste kennismaking en een vrijblijvend advies.

Klik hier om een afspraak te maken

U wilt wat kleiner wonen?

Sommige mensen willen hun woonboerderij verkopen. Bijvoorbeeld omdat ze liever wat kleiner willen wonen. Of wat dichter bij winkels en andere voorzieningen. Is dat ook bij u het geval? Heeft u ook al een andere woning op het oog? Het is tegenwoordig best moeilijk om te verhuizen. Woningen staan maar heel kort te koop en zijn alweer verkocht voordat u een bod heeft kunnen uitbrengen. Als u wilt verhuizen, kunnen we u helpen met het vinden van een andere woning. Een ander huis dat precies bij u past. Maak een afspraak bij ons op kantoor, dan bespreken we met u wat er allemaal mogelijk is.

Klik hier om een afspraak te maken