Makelaardij voor de regio Emmen / Coevorden

Bert Stadman Makelaardij uit Oosterhesselen begeleidt u op al deze trajecten met een duidelijke aanpak. Dat doen we met een enthousiast team vanuit ons kantoor in Oosterhesselen. Sinds 1996 is ons NVM-kantoor actief in Zuidoost-Drenthe, in de regio Emmen en Coevorden. In al die jaren zijn we van een eenmanszaak uitgegroeid naar een kantoor met een beëdigd makelaar (RMT) en een kandidaat makelaar taxateur (KRMT).

Taxaties

U kent ons vooral van de aan- en verkoop van exclusieve woonboerderijen, maar daarnaast houden we ons ook bezig met het reguliere makelaarswerk. Dus ook voor taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door gecertificeerde taxateurs die de regio prima kennen.

Starters

De woningmarkt is volop in beweging. Huizen worden gemakkelijk verkocht en het woningaanbod neemt af. Daardoor begint er een krapte te ontstaan, vooral op de startersmarkt. Er zijn meer kopers dan betaalbare starterswoningen. Starters vinden het moeilijk om een geschikte woning te vinden en kloppen daarom bij ons aan. De afgelopen jaren hebben we veel starters geholpen met het vinden van een mooie en betaalbare woning.

Aankopen of verkopen van een huis

Daarnaast kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor het aankopen of verkopen van vrijstaande eengezinswoningen of twee-onder-een-kapwoningen. Wanneer Bert Stadman Makelaardij uw huis in de verkoop neemt, krijgt het de aandacht die het verdient via een verkoopstrategie op maat. Wij staan garant voor een krachtige presentatie van uw woning op ons kantoor en internet.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Klik hier om een afspraak te maken