Het team van Bert Stadman Makelaardij; Bert Stadman, Roeli Vos en Kjeld Stadman. Een combinatie van ruime ervaring in de makelaardij en jeugdig enthousiasme. Met kennis van zaken en de regio bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

De verkoop en / of aankoop en taxatie van een woning. Bert Stadman Makelaardij begeleidt u op al deze trajecten met een duidelijke aanpak. Sinds 1996 is het NVM-kantoor van Bert Stadman actief in de regio Zuidoost-Drenthe en van een eenmanszaak uitgegroeid naar een kantoor met een beëdigd makelaar (RMT) en een kandidaat makelaar (KRMT). Beide makelaars hebben hun eigen identiteit en specialiteit, het moet immers klikken met de klant. Wij willen graag een vertrouwensband opbouwen en de zaken zo helder mogelijk houden. Met de kennis van zaken en de regio bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Bert Stadman en zijn medewerkers weten waar ze over praten.

In het lommerrijke Oosterhesselen aan de Burg. De Kockstraat 20A bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Wanneer Bert Stadman Makelaardij uw huis in de verkoop neemt, krijgt het de aandacht die het verdient via een verkoopstrategie op maat. Daarbij heeft u onder andere de mogelijkheid om uw huis op meerdere markante locaties te etaleren, o.a. Sleen en Oosterhesselen. Wij staan garant voor een krachtige presentatie van uw woning op ons kantoor.