De verkoop en / of aankoop en taxatie van een woning. Bert Stadman Makelaardij begeleidt u op al deze trajecten met een duidelijke aanpak. Sinds 1996 is het NVM-kantoor van Bert Stadman actief in de regio Zuidoost-Drenthe en van een eenmanszaak uitgegroeid naar een kantoor met een beëdigd makelaar-taxateur (RM - RT), een kandidaat makelaar-taxateur (K-RMT) en een makelaar in opleiding.. Elke makelaar heeft zijn eigen identiteit en specialiteit, het moet immers klikken met de klant.

Wij willen graag een vertrouwensband opbouwen en de zaken zo helder mogelijk houden. Met de kennis van zaken en de regio bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Bert Stadman en zijn medewerkers weten waar ze over praten.

In het lommerrijke Oosterhesselen aan de Burg. De Kockstraat 20A bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Wanneer Bert Stadman Makelaardij uw huis in de verkoop neemt, krijgt het de aandacht die het verdient via een verkoopstrategie op maat. Wij staan garant voor een krachtige presentatie van uw woning op ons kantoor en internet.

  • Bert Stadman Makelaardij
  • Burg. de Kockstraat 20A
  • 7861 AD Oosterhesselen
  • T. (0524) 58 11 11
  • E. info@bertstadman.nl

Openingstijden
kantoor:
maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.15 uur
telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.15 uur


Bert Stadman Makelaardij
Bert Stadman
Roeli Vos
Kjeld Stadman