Bert Stadman Makelaardij
0524-581111
info@bertstadman.nl
afbeelding

Laatste aanbod

Nu te koop

0

Laatste jaar verkocht

0

Totaal verkocht

0

Aangekocht

0

Luxe & landelijk

De verkoop en / of aankoop en taxatie van een woning. Bert Stadman Makelaardij begeleidt u op al deze trajecten met een duidelijke aanpak. Sinds 1996 is het NVM-kantoor van Bert Stadman actief in de regio Zuidoost-Drenthe en van een eenmanszaak uitgegroeid naar een kantoor met een beëdigd makelaar (RMT) en een kandidaat makelaar (KRM). Elke makelaar heeft zijn eigen identiteit en specialiteit, het moet immers klikken met de klant.

Wij willen graag een vertrouwensband opbouwen en de zaken zo helder mogelijk houden. Met de kennis van zaken en de regio bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Bert Stadman en zijn medewerkers weten waar ze over praten.

In het lommerrijke Oosterhesselen aan de Burg. De Kockstraat 20A bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Wanneer Bert Stadman Makelaardij uw huis in de verkoop neemt, krijgt het de aandacht die het verdient via een verkoopstrategie op maat. Wij staan garant voor een krachtige presentatie van uw woning op ons kantoor en internet.

Aangesloten bij

NVM
Funda
VastgoedCert
NWWi

Vragen? Bel ons dan gerust op 0524-581111 of stuur een e-mail. Contact opnemen