Groeien
U bent toe aan uw volgende stap op de woningmarkt. Om die stap zo soepel mogelijk te laten verlopen dient uw woning optimaal gepresenteerd te worden op de woningmarkt. Met de wetenschap dat je geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken worden de door ons aangeboden panden gefotografeerd door een professionele fotograaf. Deze foto’s komt u tegen in onze fraaie brochures, op www.funda.nl, en natuurlijk op onze site www.bertstadman.nl

Resultaat
Onze klant  staat centraal. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen en om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat  voor u te realiseren. Uiteraard staan wij ook na de transactie tot uw beschikking.

Onderhandelen
Professioneel onderhandelen is onze specialiteit. Mede door onze kwaliteit in het bepalen van de marktwaarde van uw woning mag u rekenen op een optimaal resultaat.

Effectief
Ondanks de huidige situatie  op de woningmarkt worden er nog steeds woningen verkocht. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw woning daar één van is. Door te segmenteren geven wij uw woning de aandacht die het verdient. Uw potentiële koper weet op onze site direct waar hij/zij zijn moet.

Integriteit
We zijn nadrukkelijk uw makelaar. Geen belangenverstrengeling! We gaan voor 100% voor de belangen van onze opdrachtgever. Dit betekent niet dat we onze opdrachtgevers naar de mond praten. Vanuit onze ervaring en marktkennis geven we een eerlijk en opmaat gesneden advies.

Ervaren
Bert Stadman Makelaardij is al ruim 15 jaar een stabiele en succesvolle factor. Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door gecertificeerde makelaars/taxateurs die de regio als geen ander kennen.

Nieuwe fase
Een nieuwe belangrijke fase in uw leven!  Het verkopen van uw huidige huis en we hebben aandacht voor  uw nieuwe woonwensen. Wij lichten onze begeleiding graag toe in een persoonlijk gesprek. Deze kennismaking  is kosteloos en vrijblijvend. Op basis van de eerste indruk van uw woonwensen en uw woning onderzoeken wij de mogelijkheden voor het realiseren van uw woonwensen.