Recreëren
Na jaren genoten te hebben van de rust en ruimte neemt u afscheid van uw recreatiewoning.

Ervaren
Bert Stadman Makelaardij is al ruim 15 jaar een stabiele en succesvolle factor. Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van onroerende zaken, snel geleverd door gecertificeerde makelaars/taxateurs die de regio als geen ander kennen.

Creatief
Met de wetenschap dat je geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken worden de door ons aangeboden recreatiewoningen gefotografeerd door een creatieve professionele fotograaf. Tevens maken wij een passende tekst die wij samen met de foto’s  bundelen in  een fraaie brochure. Uw recreatiewoning is dan te zien op www.funda.nl, en natuurlijk op onze site www.bertstadman.nl 

Resultaat
Onze klant  staat centraal. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen en om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat  voor u te realiseren. Uiteraard staan wij ook na de transactie tot uw beschikking.

Effectief
Ondanks de huidige situatie  op de woningmarkt worden er nog steeds woningen verkocht. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw woning daar één van is. Door te segmenteren geven wij uw woning de aandacht die het verdient. Uw potentiële koper weet op onze site direct waar hij/zij zijn moet.

Aandacht
Voor uw woonwensen en uw woning. Wij lichten onze begeleiding graag toe in een persoonlijk gesprek. Deze kennismaking  is kosteloos en vrijblijvend. Op basis van de eerste indruk van uw woonwensen en uw woning onderzoeken wij de mogelijkheden voor de verkoopstrategie.

Teamspirit
We zijn nadrukkelijk uw makelaar en vormen samen met u een team. Geen belangenverstrengeling! We gaan voor 100% voor de belangen van onze opdrachtgever. Dit betekent niet dat we onze opdrachtgevers naar de mond praten. Vanuit onze ervaring en marktkennis geven we een eerlijk en opmaat gesneden advies.

Intensief
Met ons team zoeken wij intensief naar een koper voor uw recreatiewoning. U mag van ons dan ook een intensieve begeleiding verwachten.

Eindresultaat
Onze klant  staat centraal. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen en om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat  voor u te realiseren. Uiteraard staan wij ook na de transactie tot uw beschikking.