De verkoop en / of aankoop en taxatie van een woning. Bert Stadman Makelaardij begeleidt u op al deze trajecten met een duidelijke aanpak.Sinds 1996 is het NVM-kantoor van Bert Stadman actief in de regio Zuidoost-Drenthe en van een eenmanszaak uitgegroeid naar een kantoor met een beëdigd makelaar (RMT) en een kandidaat makelaar (KRM). Elke makelaar heeft zijn eigen identiteit en specialiteit, het moet immers klikken met de klant.

Wij willen graag een vertrouwensband opbouwen en de zaken zo helder mogelijk houden. Met de kennis van zaken en de regio bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Bert Stadman en zijn medewerkers weten waar ze over praten.

In het lommerrijke Oosterhesselen aan de Burg. De Kockstraat 20A bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Wanneer Bert Stadman Makelaardij uw huis in de verkoop neemt, krijgt het de aandacht die het verdient via een verkoopstrategie op maat. Wij staan garant voor een krachtige presentatie van uw woning op ons kantoor en internet.

  • Bert Stadman Makelaardij
  • Burg. de Kockstraat 20A
  • 7861 AD Oosterhesselen
  • T. (0524) 58 11 11
  • F. (0524) 58 11 00
  • E. info@bertstadman.nl

Openingtijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

 

Medewerkers

Het team van Bert Stadman Makelaardij; Bert Stadman, Roeli Vos, Jorn Stadman en Annelies Oldejans. Een combinatie van ruime ervaring in de makelaardij en jeugdig enthousiasme. Met kennis van zaken en de regio bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

De verkoop en / of aankoop en taxatie van een woning. Bert Stadman Makelaardij begeleidt u op al deze trajecten met een duidelijke aanpak. Sinds 1996 is het NVM-kantoor van Bert Stadman actief in de regio Zuidoost-Drenthe en van een eenmanszaak uitgegroeid naar een kantoor met een beëdigd makelaar (RMT) en een kandidaat makelaar (KRMT). Beide makelaars hebben hun eigen identiteit en specialiteit, het moet immers klikken met de klant. Wij willen graag een vertrouwensband opbouwen en de zaken zo helder mogelijk houden. Met de kennis van zaken en de regio bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Bert Stadman en zijn medewerkers weten waar ze over praten.

In het lommerrijke Oosterhesselen aan de Burg. De Kockstraat 20A bent u van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Wanneer Bert Stadman Makelaardij uw huis in de verkoop neemt, krijgt het de aandacht die het verdient via een verkoopstrategie op maat. Daarbij heeft u onder andere de mogelijkheid om uw huis op meerdere markante locaties te etaleren, o.a. Sleen en Oosterhesselen. Wij staan garant voor een krachtige presentatie van uw woning op ons kantoor.

 

Onze borden

Wij zijn ontzettend trots dagelijks te mogen werken in dit prachtige landschap. Daarom hebben we gewerkt aan bijpassende borden voor de parels van het Drentse landsleven.

Onze borden zijn met grote zorg ontworpen en zal de verkoop van uw woning ten goede komen. Ook zo'n mooi bord in de tuin? Neem dan gerust contact met ons op en we komen vrijblijvend bij u ons langs voor het eventueel verkopen van uw woning.