Bert Stadman Makelaardij
0524-581111
Contact opnemen
info@bertstadman.nl
Vorige | Volgende

Markeweg 0 ong NOORD-SLEEN

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Geïnteresseerd in een nieuwe woning op een landelijke en rustige locatie?

Samen met Bram Markerink is er gewerkt aan een uniek project aan de Markeweg in Noord-Sleen. De bouw van twee of drie nieuwbouwwoningen op de plaats waar houthandel Bos gevestigd was. Het is een prachtige mogelijkheid om een nieuwbouwwoning te realiseren in de oude dorpskern van Noord-Sleen.

De te ontwikkelen kavel is totaal groot 3274m² waarbij er afhankelijk van de wensen twee of drie vrijstaande woonhuizen worden gerealiseerd. De kavels worden toegankelijk vanaf de Markeweg en Emmerstraat waarbij er veel aandacht zal zijn voor ontwerp, materiaalgebruik en invulling van het terrein.

Bij het realiseren van 3 vrijstaande woningen zullen de kavels variëren van ca. 1060m² tot ca. 1138m². Wordt er voor gekozen om 2 woningen te realiseren dan zullen de kavels variëren van ca. 1291m² en ca. 1983m².

Het dorp Noord Sleen ligt, zoals de naam al zegt, ten noorden van Sleen en aan de rand van de boswachterij "Het Sleenerzand". Het dorp is goed bereikbaar via de provinciale wegen N376 en N381 en ligt op slechts 7 kilometer van Emmen met een diversiteit aan voorzieningen. Noord-Sleen heeft zelf nog een openbare basisschool.

Wat mag er gebouwd gaan worden?
De nieuwe woningen moeten vormgegeven worden als een langgerekte bouwmassa voorzien van een zadeldak zonder wolfseinden. Aan de achterzijde is een beëindiging met een dakschild mogelijk. De totale bebouwing mag maximaal 400m² bedragen inclusief bijgebouw, waarbij het bijgebouw geplaatst zal worden op een ondergeschikte plek ten opzichte van het hoofdgebouw. De breedtemaat van de woning is maximaal 10 meter waarbij de gevels in baksteen dienen te worden uitgevoerd en het dak voorzien moet worden met dakpannen of riet. De gevels van de bijgebouwen worden in baksteen of hout uitgevoerd en het dak wordt voorzien van dakpannen.

Bij verdeling 3 kavels:
kavel 1: 1060m² kavelprijs € 127.500,- v.o.n. VERKOCHT
kavel 2: 1138m² kavelprijs € 127.500,- v.o.n. VERKOCHT
kavel 3: 1076m² kavelprijs € 127.500,- v.o.n. VERKOCHT

Voor meer informatie of de uitgebreide verkoopbrochure neem gerust contact op met ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1060 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sleen
Sectie
O
Perceel
162
Oppervlakte
1060 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 0524-581111 of stuur een e-mail. Contact opnemen